tiistai 15. heinäkuuta 2008

Jokapaikan N810

Harvemmin sitä intoutuu kirjoittamaan mistään tuotteesta, ja vielä harvemmin hyvää; varsinkin kun vahtikoira keskittyy enimmäkseen valittamaan kaikenmaailman epäkohdista. Mutta kerta se on ensimmäinenkin, olen nimittäin viime aikoina leikkinyt Nokian N810 internet tabletilla.

Kyse ei ole varsinaisesta puhelimesta, joskin Skype sovelluksen avulla puhelutkin hoituvat kunhan olet verkon äärellä. Mutta melkein kaikkea muuta tabletti sitten tekeekin; se navigoi ja hyvin varottaen myös valvontakameroista, neti toimii moitteettomasti, laitteessa on kamera, sisäänrakennettu gps, kosketusnäyttö, täydellinen fyysinen näppäimistö ja näytöllä sormiohjaauksen lisäksi toimii pieni kynä. Oikeastaan ainoa huono ominaisuus on hitaanpuoleinen gps, joka sekin ajaa asiansa melko hyvin.

Tätä laitetta on melkein pakko suositella. Tämä on niin hauska, että jos minulla ei laitetta olisi, ostaisin sen heti. Viime aikoina on media hyhpettänyt omenaista iphonea. Itsekin olen 2g maillilla hieman leikkinyt... eikä se totuuden nimissä mikään hullumpi laite ole. Mutta eipä tämän N810n tarvitse kisassa häpeillä.

Ainiin, tämä postaus on kirjoitettu ja julkaistu kyseisellä tabletilla.

Ei kommentteja: