maanantai 25. elokuuta 2008

Pokeri - Mina suojelen sinua kaikelta

Ääh...oohh. Tuskaa. Luinpa Taloussanomien jutun tänään kuinka sisäasianministeriö on todennut pokerstars.com -sivuston pokerimainoksen laittomaksi. Tämä aiheutti arvatenkin hiustenlähtöä ja kohtuutonta ahdistusta. Taas meitä suojellaan kaikelta, Ultra Bra:n musiikkia lainaten.

Kyseessä on taas räikeä esimerkki siitä miten meitä suomalaisia johdetaan harhaan. Meitä pelotellaan ja meille valehdellaan, meidän oman etumme nimissä. En voi olla asiasta hiljaa, vaan on puututtava epäkohtiin.
  1. mainos ei ole pokestars.com -palvelun, vaan pokerstars.net -palvelun. Myönnetään, että mainoksen tavoitteena on tietenkin johtaa ihmiset pokerstars.com sivustolle. Mutta mielestäni mainoksessa ei missään vaiheessa mainita pokerstars.com sivutoa, vaan ainoastaan pokerstars.net. Nämä eivät suinkaan ole sama asia.
  2. Sisäasiainministeriö kertoo, että sivustolta ei löydä melkein millään tavalla ilmaispokeria. Voi olla, että pokerstars.com sivustolta tuota ilmaispokeria on vaikea löytää, mutta mainoksessa mainittavasta pokerstars.net sivustolta ilmaispelit löytyävät. Voit itse todeta onko ilmaispelit piilotettu pokerstars.net sivulle... katso kuva alla
Itse kehottaisin sisäasiainministeriön virkamiehiä sulkemaan pornosivut ja keskittymään töihin... Jos ylläolevasta kuvasta EI NÄE ilmaispokeria, seikkailevat silmät varmasti jossain muualla.

Ei kommentteja: